EL CENTRE GALDANA

Centre Galdana

Inaugurat a girona l’ any 2004, Galdana es un centre d’estetica avançada especialitzat en tractaments facials i corporals

Galdana és un centre d’estètica pioner a les comarques gironines, oferint les darreres innovacions tecnològiques i en aparatologia, i especialitzant-se en el rejoveniment interior i exterior del cos.

Oferim una nova filosofia de treball, personalitzant cada servei de manera independent, sempre de la mà de les millors firmes i productes reconeguts en l’àmbit internacional del sector de la bellesa i la salut.

A Galdana ens hem especialitzat en la cosmètica marina i la Talassoteràpia. El nostre centre és el millor espai per conèixer, descobrir, inspirar-te i cuidar-te gràcies a les propietats i beneficis del mar.

Des de l’any 2018, a Galdana t’oferim una línia pròpia i exclusiva de productes essencials per la cura diària de la pell i el cos. Descobreix GALDANA cosmètics!

LA FUNDADORA

Marta De Eusebio és la Fundadora i Directora del centre d’estètica Galdana i creadora de la nova línia de productes Galdana Cosmètics.

És especialista en visagisme i cosmetologia, amb més de trenta anys de formació, coneixement i tracte personalitzat.

La Marta ha evolucionat orgànicament en el món professional de l’estètica treballant de forma molt personal per perfeccionar sempre el mateix objectiu: trobar l’equilibri entre la salut interior i la màxima bellesa per assolir el millor estat de vida possible.

Es va introduir en el món de l’estètica amb només vint anys, inaugurant el seu primer espai de bellesa, Marta Perfums. Va continuar la seva carrera professional com a quiromassatgista i reflexòloga, tècnica d’infermeria i també com a maquilladora oficial de TV3 i directora de maquillatge per múltiples congressos, clients privats, anuncis publicitaris i casaments.

Avui dia està centrada en la millora i correcció de la pell i el cos amb tractaments no invasius.

La Marta, l'any 2000

Sóc la Paula, la filla gran de la Marta, i he decidit explicar-vos què representa per a mi la Marta, la meva mare.

Una dona empresària, independent i forta, apassionada i compromesa, afectuosa i molt generosa, plena d’energia; positivitat sense por a res. És una lluitadora i, bàsicament, és el millor exemple a seguir des de els meus ulls de filla.

Quan la meva mare va decidir obrir les portes de Galdana, jo tenia deu anys, i va ser per a mi un moment revelador que m’ha acompanyat sempre. Galdana era llavors el seu somni i es va convertir en realitat.

Un moment definitiu on tot l’esforç, passió i energia van obrir la millor estètica que mai em podré imaginar.

Per mi Galdana representa família, companyia, confiança, inspiració i motivació; és el meu lloc de desconnexió preferit. I no només sóc jo qui opina el mateix: Galdana s’ha ben guanyat entre les clientes aquestes qualitats, pel saber fer, cura i professionalitat que tot l’equip Galdana ofereix, uns valors que la meva mare, la Marta, ha prioritzat des del primer dia que es van obrir les portes del centre, i que fan que sigui un espai únic, especial i distintiu.

PD: Quan visitis Galdana, et recomano que et deixis guiar. Estaràs en les millors mans que mai et puguis imaginar, amb professionals que sempre prioritzaran les teves necessitats i els teus gustos per poder-te acompanyar durant un viatge excepcional.

Orgullosa de tu mama, la meva inspiració per sempre!

xx
Paula

L’EQUIP GALDANA

Estela - Equip Galdana

Marta

Estela - Equip Galdana

Elisabet

Estela - Equip Galdana

Estela

Estela - Equip Galdana

Cristina

Estela - Equip Galdana

María del Carmen

Cistella de la compra0
Encara no has afegir productes
Seguir comprant
0