Depilació làser

LIGHTSHEER – LÀSER DE DIODE

Elimina de forma permanent el pèl no desitjat de forma segura i confortable en poques sessions de curta durada amb LightSheer

Existeix una solució millor per eliminar el pèl no desitjat.

Potser que et sorprengui saber que virtualment tot el teu cos està cobert de pèl. La major part és molt fi i clar, resulta invisible a simple vista.

Però quan el pèl es fa més fosc i gruixut es torna visible en zones a les que no resulta estètic. I aquest pot ser el moment de considerar la fotodepilació.

Comprenent la fotodepilació

En el passat els mètodes per eliminar el pèl no desitjat incloïen la depilació, afaitat, cera, electròlisi o depilatoris químics. Alguns d’aquests mètodes són dolorosos. Altres són bruts. I tots són només temporals.

La depilació làser és una solució més eficaç.

Sobre el tractament LightSheer

LightSheer produeix un raig de llum coherent (làser) àltament concentrada. La llum emesa és absorbida pel pigment localitzat en els folíncols pilosos.

Durant el procediment, s’emeten polsos làser d’una fracció de segon, permetent al cabell absorbir la llum i escalfar-se.

A mesura que s’escalfa, el bulb resulta malmès, de manera que s’obstaculitza de manera significativa la seva capacitat de tornar a créixer.

Diode, l'excel·lència en depilació

Els resultats del làser LightSheer amb tecnologia de diode estan avalats per múltiples estudis mèdics, que avalen uns resultats propers a l’excel·lència.

LightSheer elimina de forma permanent el pèl no desitjat de manera segura i confortable. En poques sessions de curta durada, espaiades diversos mesos entre si. I en tot aquest temps, la zona a tractar perdura perfectament depilada.

Depilació làser
Depilació làser LightSheer - Centres Galdana

Quins resultats pots esperar?

La depilació làser requereix vàries sessions. Això és degut a que el làser funciona millor quan el pèl està en una etapa primària de creixement (fase anàgena), i tots els pèls no estan en aquesta fase al mateix temps.

L’aparença de la zona tractada immediatament despŕés del tractament pot variar de pacient a pacient, depenent de l’extensió del procediment i el tipus de pell.

Els efectes secundaris són estranys i, si succeeixen, solen ser d’escassa importància. Poden incloure envermelliment i inflamació al voltant del fol·licle pilós, que són, de fet, els resultats clínics positius i indiquen que el fol·licle ha respost al tractament. La majoria de persones tornen a les seves activitats de seguida.

Cistella de la compra0
Encara no has afegir productes
Seguir comprant
0