Events i cursos

A Galdana oferim un ampli cataleg de serveis dedicats a la bellesa i benestar i al costat del nostre equip podrem ajudar-te i guiar-te per aconseguir els resultats desitjats. T’escoltem, et mimem i et respectem.

Cursos de maquillatge

Amb Galdana podràs aprendre diverses tècniques de maquillatge. Fem cursos d’automaquillatge en grup on s’expliquen els millors trucs perquè et vegis bonica cada dia, amb el maquillatge que mes t’afavoreixi.

Al nostre centre podràs trobar tot el que necesitis per poder posar en practica el que hagis aprés als cursos.

Un dels serveis mès demandats és el curs personalitzat, on s’ensenya a treure’t el millor partit de tu mateixa. També et podem maquillar al nostre espai i deixar-te ben maca pels teus events i festes!

Casaments

Estem especialitzats en preparar-te per aquest moment tan esperat, perquè no t’hagis de preocupar de res i puguis gaudir d’aquest dia tant important.

Primer de tot et fem una morfologia, que és un estudi de les teves faccions, per saber que necessites i que vols aconseguir. Podem ajudar-te amb el cos, la pell, el facial, depilació, cura de mans, peus i. com no, …a relaxar-te.

El dia del teu casament estarem presents per maquillar-te i deixar-te preciosa. amb un maquillatge professional, amb el que dies abans haurem fet proves.

Events

  • Galdana fou centre oficial de maquilladors de tv3 Catalunya 2006-2011.
  • Event internacional “Maquillatge post francès” 2010.
  • Maquillatges per entitats no lucratives i concursos de TV.
  • Maquillatge núvies.
  • Cursos grupals empreses.
Cistella de la compra0
Encara no has afegir productes
Seguir comprant
0