Mascareta d’Algues
Galdana Expres
Reequilibrant de la pell grassa; pensada per pells masculines o gruixudes, acneiques i pocs dilatats. Una perfecta cura de deputració, pell rehidratada i lluminosa. Tens poc temps, tens una festa? actua ràpid amb el tractament espres de galdana, possat a punt ràpid, eficaç i econòmic. Exfoliant + Mascareta.
Higiene Bàsica
Facial Microdermoabrasió
Per qualsevol tipus de pell; netejar, hidratar, tonificar i oxigenar per tenir una pell cuidada. A Galdana aquest tractament és el més demanat per els nostres clients. Tractar, netejar, regenerar amb els productes adecuads i ajudat per un sistema de exfoliació molt poderos per tenir una pell perfecta. Tractat de taques i arrugues deshidratació.
H20 Oxigent Marí
Hidratació Absoluta
Una neteja pensada per oxigenar la pell, autèntica cura d’oxigen pur per desintoxicar les cel·lules aportant lluminositat i vitalitat amb un resultat de pell mes ferma i neta. Hidratació profunda, els mi·luin poden desapareixer o disminuïr.
– Expoliació mecànica.
– Vapor ozó.
– Serum oxigenant H2O.
– Crema oxigenant amb massatge relaxant i remodelant.
– Mascareta de neteja i anti-oxidant.
– Crema final amb oxigen i protectors.
Tractament per hidratar profundament la pell, disminuint les arrugues i arruguetes produïdes per la deshidratació de la pell. Autèntica cura remodelant i rehidratant.
– Neteja amb llet de mel i tònic rehidratant.
– Exfoliació gomant amb sal del mar mort.
– Massatge revitalitzant amb crema de cera d’abella i serum restructurant (autèntic rejuveniment) amb cel·lules fresques.
– Mascareta vegetal de cibada.
– Massatge reafirmant amb crema final.
En una paraula “Exquisit”

Lifitng GERNETIC
Antiarrugues GERNETIC
Autentica cura de la bellesa de la pell augmentant la densitat i la textura del rostre.
Redefineix – Remodela – Reestructura
– Exfoliació amb sal del mar mort.
– Sèrum tensor (Lift serim).
– Massatge remodelant reafirmant.
– Mascareta lífting de gernetic mineral.
– Aplicació producte protector i reafirmant. És un tractament pensat per per pells seques i desnutrides que es fa amb dosis homeopàtiques que afavoreix el metabolisme de les cel·lules i reactivant el col·lagent. És el millor aliat antiarrugues i lifnting.
Hidradermie Lifting GUINOT
Hidradermie Lifting Luxe GUINOT
Tractament remodelant del oval facial, re estructurador de la musculatura i reafirmant. Autèntic tractament lífting no quirúrgic per disminuir la flacciditat.
Aparells de la prestigiosa firma GUINOT.
– Exfoliació mecànica.
– Concentrat de Vitamines i Col•lagen.
– Massatge remodelant.
– Aplicació mecanitzada del hidradermie.
– Mascareta hidratant – reafirmant – regenerant.
– Crema final reafirmant i protectora. Tractament remodelant del oval facial, reestructurador de la musculatura i reafirmant. Autèntica cura per obtenir una pell més jove i ferma. Pensat per una pell major de 50 anys.
– Exfoliació gomante.
– Concentrat de sèrum vitaminat i col•lagen.
– Massatge de drenatge facial.
– Aplicació de la totalitat del tractament. Estimulació – galvanització – alta freqüència.
– Mascareta de reafirmació mineral.
– Massatge reafirmant amb crema final antiarrugues i sèrum reafirmant.
Lift-Defence Antiarrugues SOTHYS
Oxiliance
Tractament facial i corporal contra l’estres. Una escapada d’emocions dels 5 sentits.
– Massatge extrasensorial
– Tractament facial antiedat.
Un luxe amb una atmòsfera màgica. Oferim un tractament perfecte per protegir i desintoxicar la pell avaforint el procès de regeneració cel·lular de l’epidermis ajudant a eliminar les zones opaques i reestablint les funcions de defensa de la pell normalitzant les zones sensibles. Augmenta el confort de la pell i aclareix les taques, és un autèntica cura per les pells asficsiades.
Bellesa Nova
Facial d’Or
Inmillorable peeling amb acids de flors. Per tenir cura d’una pell neta de cel·lules mortes i taques. Ideal per desprès del sol. Un dels últims capricis de la cosmètica. Tractament amb Or de 24 quilats.
Dona a la teva pell un luxe en forma de mascareta rejovenidora d’or.
Excellence Secret de Sothis
Liftmassage Endermologie
Tractament corporal i facial. Ritual global amb facial antiedat i massatge mioregenerador. Serenitat i bellesa. El cos el tractem amb un massatge oriental antiestres, particules d’or i olis de calendula. Un autèntic plaer per els sentits. Tractament facial lífting activador del col•lagen. Sistema endermològic molt eficaç contra arruguetes de contracció, molt hidratant.
Mioacids Galdana
Modeling Antiarrugues
L’àcid hialurònic és un component de la nostre dermis que dona firmesa i densitat. Aquest tractament està pensat per pells madures doncs l’àcid omple els diposits d’humitat. Augmenta de manera gradual la hidratació. Idoni per tenir un efecte de pell més jove i reafirmada. Un tractament pensat per pells opaques i amb arrugues per poder atenuear-les en profunditat. Amb un pack complert de massatge amb tècnica d’allisament tractant la flacidesa i el contorn d’ulls, hidratant i nutrint l’epidermis.