Embolcall VI-TERAPIA
Embolcall CACAO-TERAPIA
Un tractament pensat per exfoliar, relaxar i nodrir el cos i ànima. Fet amb la millor combinació de vins, per exemple el cabernet de sauvignon.
Peeling – Embolcall de vi – Massatge Protocol de diferents tractaments pensat per relaxar i nodrir la pell. Ens ajuda a eliminar toxines.
Peeling – Manta tèrmica – Embolcall de cacau – dutxa – massatge.
Peeling Corporal
Prelude Marin (exfoliant)
Cosmètica corporal amb pols de sal del Mar Mort. Una exfoliació corporal que ens ajudarà a eliminar toxines i a nodrir la nostra pell deixant-la molt suau. Una combinació d’embolcall de fang. Amb sudorització i peeling mecànic. Excel•lent tractament desintoxicant, mineralitzant i eliminador de líquids. Tres en un!
Exfoliant de Cos PELL DE BELLUT
Peeling Corporal BALSAM EXFOLIANT
Un peeling corporal. Gommante i sense arrastre de particules. Amb un massatge que et mimi. Relaxant i endulçant la pell. Autèntica cura de benestar.
Balsam exfoliant Galdana. Amb textura golosa amb especies i olis essencials de gingebra i nou moscada. Neteja en profunditat la pell purificant-la, oxigenant-la i regenerant-la. Molt adecuada per preparar la pell abans de l’estiu.

Reafirmant GERNETIC
Facial i Corporal amb algues
Tractament corporal pensat per aquelles parts del cos que per causes naturals hagin perdut tonicitat i tersura habitual. El tractament consiteis en aplicar productes de la prestigiosa marca de cosmètics GERNETIC. Torna a la epidermis tonicitat, firmesa i té un gran poder hidratant a nivell de teixits. L’algoteràpia és una teràpia alternativa i una font indiscutible de riquesa del mar. Aporta vitamines, proteïnes, aminoàcids, oligoelements, yode, magnesi, potasi, ferro, seleni i zinc. Proporciona a l’organisme ben estar i desintoxicació, són activadors de l’organisme. Molt poten per pells grases per netejar i desincrustar els poros.
Embolcall (Fang) + Massaitge
Aprimament amb algues GERNETIC
El fang del Mar Mort té propietats demostrables de curació i purificació. Tè grans efectes terapeutics embolcallant amb una capa molt fina i deixant assecar durant 20 minuts. Després farem un massatge corporal amb olis naturals de calèndula. Aquest tractament es realitza amb algues micronitzades. Molt reductores, anticel·lulítiques i desintoxicants.
Pack Aprimament
Aprimament Suractive per reduïr líquids i greix
Combinació d’algues amb massatge anticel·lulític i aparatologia d’última generació. Es realitja un estudi morfològic previ. Tractament per eliminar líquids en poques sessions. Consisteix en un massatge reductor galdana i manta tèrmica
Panxa Plana (redueix cm en cada sessió)
Frigi-Cames (venes fredes) + Massatge circulatori
Redueix cms en cada sessió. Tractament específic per panxa. La compressió dels teixits es tradueix en un fenomen inflamatori mes o menys dolorós. Per obtenir millors resultats és interesant associar l’activitat lipolítica amb una descongestiva. Tonifica la zona flàcida i drena el teixit. Resultats garantits. Pensat per cames amb problemes de circulació, edemes i cansades. Tractament amb olis essencials o productes específics.
Crioshape

Acció del fred contra el greix, tan per homes com per dones. És un tractament a mida per tractar les zones rebels en solsament tres sessions. La tecnologia més avançada per la remodelació del cos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *