Paquet de sessions LPG + sessions Presoteràpia
Presoteràpia
És un tractament corporal validat per més de 110 estudis científics. La ciencia de la endermolie és l’estudi de l’estimulació cel·lular creada per LPG. Permet reactivar en profunditat l’activitat cel·lular dormida fent una estimulació mecànica de la pell de manera indolora i invasiva. Permeten eliminar de manera duradera el greix i la cel·lulitis resistent a l’exercici físic i a les dietes. Apartir de la 6ª sessió obtindras uns resultats visbles ala teva silueta. És un tractament mèdic-estètic on s’utilitza la pressió de l’aire realitzant un drenatge linfàtic. Esta pensat per evitar edemes, ajudar al sistema circulatori i per evitar la cel·lulítis contribuint a l’eliminació de líquids. Aquesta presoteràtia seqüencia realitza una pressió positiva a l’organisme.
Paquets de pressoteràpia + massatge
TEY System
Mateix tractament que la presoteràpia incloent un massatge. Termoestimulació integral. Equip d’ones infrarojos i corrents variables per el tractament d’estimulació muscular i la calor profunda fa que les cel·lules greixoses és licuin afavorint l’eliminació del drenatge. Aquests beneficis estan probats mèdicament per el Dr. Juan Ramon Zaragoza. El tractament és integral, braços, cuixes i glutis.
DERMAJET
Plataforma vibratòria XVELL
És un equip únic en el mercat que combina endomassatge amb la doble cavitació amb selecció profunda (una tècnica patenta per ENCO) amb efectes importants. Resultats ràpids i efectius. Disminueix la cel·lulitis alliberant les fibres esclerosades. Augmenta el reg sanguini i el mobilitza creant un efecte drenant. La doble cavitació arriba a la profunditat del teixit de 4cms al panículo adipos i fins a 8cm al greix visceral. Allibera el teixit gras i reafirma la zona a tractar.
Aquesta plataforma oscil·lant i vibratòria proporciona salut, belleça i benestar potenciant la musculatura i activant el metabolisme osi, postural i estètic. Molt recomenat per persones amb poc temps per anar al gimnàs.

Cadira d’hipoterapia JOBA
Tractament corporal d’aprimament amb circuit de tècniques no imvasives.
És una cadira d’entrenament personal basada amb la hipoteràpia, transmet el moviment del cavall refoçant la musculatura i les articulacions. Ajuda a mantenir l’equilibri d’una manera natural endurint la musculatura i accelerant el metabolisme.

– Aprima.

– Tonifica.

– Elimina toxines.

Una combinació perfecte per un resultat òptim. Realitzem un estudi previ amb morfologia corporal que ens ajudarà a concretar el tractament adequat a cada tipus de problema. Actua amb perfecte sinèrgia.