Entradas del bloc

En tots els tractaments que li ofereix el nostre centre només es fan servir productes de les mes prestigioses cases de cosmètica professional,Gernetic amb dosis homeopatiques sothys alta cosmetica, Bernerd Cassiere, Sauerstoff, Blau line.

Assesorament en tot moment dels productes adequats a cada tipu de pell o problema corporal.
Hem estat 8 anys siguent els maquilladors oficials de tv3 Comarques (notícies) i de les maratons. En l’any 2008 vam preparar els maquillatges i pentinats de l’empresa laposte de france a Girona treballant per més de 50 persones.
Equip professional
La Marta és la directora tecnica del centre, quiromassatgista de grau superior, reflexologa, A.Tecnica.Sanitaria, maquilladora oficial de TV3, esteticient, maquilladora de congresos, anuncis i nuvies , especialitzada amb visagisme, cosmetologa.

l’equip humà que forma part de galdana està qualificat i altament format , la Marisol, L’Anna, l’Olga, la Marta, l’Esther, infermera del centre a on la seva especialitat es el làser de diodo i per la Silvia, gerneticista i nutricionista .ajudats per la silvia ramos ,actualment en practiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *